Икономист изригна с брутален коментар по актуална теми в родната политика.Алчните

...
Икономист изригна с брутален коментар по актуална теми в родната политика.Алчните
Коментари Харесай

Икономист: Влизахме в еврозоната догодина, ако беше останала сглобката

Икономист изригна с жесток коментар по настояща теми в родната политика.

" Алчните компрадори смъкнаха следващото европейско държавно управление, с цел да укрият своите закононарушения - в сговор за общо служебно държавно управление ", смята Евгений Кънев, представен от Фрог Нюз.

Ето какво още написа икономистът в персоналния си профил във Facebook:

Кой би повярвал?

Радев разгласи, че се е намерила картата на " Турски поток ", неговият енергиен министър бил я скрил на своя катамаран. В отговор, Теменужка разгласи по БНР, че новият длъжностен кабинет на Главчев стартира следствие на договора на Радев с БОТАШ.

Разбира се, това може да са вести единствено на 1 април.

В страната на лимитираните невъзможности тази е една от тях. Руски сътрудник рускому агенту око не вади.

Всичко това се знае отлично в Европа. И по тази причина като първоаприлска смешка звучат напъните на Радев, а преди този момент на Борисов какъв брой доста били създали, с цел да сме в Шенген.

Истината е доста тривиална - както и да изпълняваш техническите официални критерии, Европа няма да те допусне в тесния фамилен кръг, в случай че си черната овца на семейството, перяща черното злато на гангстерите, които заплашват фамилията.

Затова трябваше да пристигна обикновено държавно управление с министър председател европеец, с цел да падне (след 17 години участие в Европейски Съюз!) първо механизма за инспекция и надзор (МСП) върху правосъдната система, а по-късно - в НЕГОВИЯ мандат - да ни одобряват в Шенген, въпреки не напълно още. Убеден съм, че без достоверно европейско, а не следващото компрадорско ръководство в интерес на Кремъл - няма да ни одобряват в еврозоната.

Защото преди техническите критерии преди всичко е доверието на Европа, че сме от една кръвна група с тях.

Така Жан Виденов подаде молба за Европейски Съюз, само че покана получихме при Иван Костов. И ни одобриха, макар че не отговаряхме на най-важния механически аршин - господство на правото.

Борисов и Радев полагаха старания за Шенген, само че ни одобриха при Денков. Въпреки че имаме още проблем с нашите служби и надеждността на запазване на информацията.

Щяха да ни одобряват и в еврозоната следващата година, в случай че беше останала сглобката до края на тази година - даже да не отговаряме прецизно на критерия за инфлация.

Но алчните компрадори смъкнаха следващото европейско държавно управление, с цел да укрият своите закононарушения - в сговор за общо служебно държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР